Vánoční studentská pečeť

Recepty, Cukroví

Suroviny

50 g kakaa
2 čokolády na vaření (100 g)
1 lžíce mletého cukru
75 g 100% tuku IVA nebo jiný podobný
směs rozinek
ořechy
bílá poleva nebo bílá čokoláda na vaření
(formičky na čokoládu,lze použít formy od bonboniér, hliníkové formičky, plastové obaly na vajíčka a pod.)

Postup přípravy receptu

  1. Nad parou si rozpustíme všechny ingredience.

  2. Formičky si vypláchneme vodou a plníme. Nejdříve tmavou čokoládu, pak přidáme trošku ze směsi rozinek a ořechů, zakápneme bílou čokoládou a zalijeme opět tmavou čokoládou.

  3. V lednici necháme pořádně ztuhnout a vyloupneme z formiček.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!