Perkelt z polského salámu

Recepty, Pro začátečníky

Suroviny

250 g polského salámu
1 větší cibule
1 větší masité rajče
1 červená paprika
1 bílá paprika
oříšek sádla
2 lžičky mleté papriky
250 ml hovězího vývaru
sůl
pepř
tabasco

Postup přípravy receptu

  1. Salám oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, rajče oloupeme a nakrájíme na kostičky, papriky umyjeme, vykrojíme vnitřek a nakrájíme na proužky.

  2. Na sádle orestujeme cibuli do zlatova, přidáme sladkou mletou papriku, zamícháme a hned přilijeme vývar. Přidáme salám, rajčata a papriky. Vaříme cca 20 minut.

  3. Dosolíme, opepříme a nakonec zakápneme tabascem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!