Rybí kostky pečené v marinádě s bylinkami, olejem a hořčicí

Recepty, Ryby

Suroviny

500 g rybího filé
olivový olej (množství podle každého)
libovolná pikantní hořčice (měla jsem Delikates Senf)
sůl
pepř
drcený kmín
bylinky (petrželka, pažitka)
šťáva z citronu
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filé nakrájíme na kostky. Bylinky omyjeme a nasekáme. Olej vyšleháme s hořčicí, nasekanými bylinkami, šťávou z citronu, solí a mletým pepřem. Kostky filé namočíme do této marinády na dvě hodiny a dáme do lednice. Takto připravené filé v marinádě vložíme na pekáček, který jsme pokapali troškou oleje.

  2. Posypeme drceným kmínem a kousky pokrájené jarní cibulky. Pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Ke konci pečení přidáme do pekáčku plátky másla. Podáváme s bramborovým pyré.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!