Mexická salsa II

Recepty, Omáčky

Suroviny

800 g loupaných rajčat v konzervě
1/4 hrnku cibule (cca 1/2 cibule)
1 stroužek utřeného česneku
1 celá Jalapeño paprička (čerstvá) nebo 3 PL nakládaných
1/4 ČL cukru
1/4 ČL soli
1/4 ČL římského kmínu
1/2 hrnku čerstvého koriandru
1 ČL limetkové šťávy

Postup přípravy receptu

  1. 1. Všechny přísady dáme do mixéru a několikrát zapulsujeme až získáme potřebnou konzistenci (někdo má rád jemnou salsu, někdo s kousky) - já pulzuji asi 10 krát.

  2. 2. Necháme vychladit v lednici alespoň 1 hodinu a podáváme s kukuřičnými chipsy.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!