Veganská mexická pánev s bulgurem

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

olej
1 větší cibule
1/2 čestvé červené papriky (100 g)
1 balení mražené kukuřice (Dione)
1 plechovka červených fazolí
1 plechovka bílých fazolí
1 konzerva drcených rajčat
100 g vegan párky Kalma (2 ks)
koření - Farmářský burger a Kuře pečené (množství dle chuti)
sůl
mungo naklíčené fazolky Bonduelle na dozdobení
+ příloha pšeničný bulgur nebo pečivo

Postup přípravy receptu

  1. Na trošce oleje osmahneme na jemno nakrájenou cibuli. Přidáme drcená rajčata a přihodíme na nudličky nakrájenou papriku, mraženou kukuřici, fazole a na kolečka nakrájené párky. Osolíme a dochutíme kořením. Na mírném ohni vaříme cca 10 minut, občas promícháme.

  2. Uvaříme si v mírně osolené vodě bulgur (dle návodu).

  3. Mexickou směs dozdobíme mungo klíčky a servírujeme s bulgurem nebo pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!