Letní tuňákový salát

Recepty, Saláty

Suroviny

1 balení barevných těstovin
1/2 čínského zelí
1 ledový salát
2 pytlíčky vypeckovaných zelených oliv(šťávu nechat)
3 barevné kapie
1 velký bílý jogurt
1/2 250 g majolky
2 plechovky tuňáka v oleji
magi
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme a uvařené prolijeme v sítu studenou vodou, aby byly ihned studené a nebyly slepené.

  2. Vložíme do mísy, přidáme nakrájenou zeleninu, jogurt, majolku, tuňáky, osolíme, opepříme ochutíme magim a šťávou z oliv. Poté dáme vychladnout do ledničky. Salát je výborný jako hlavní chod v horkých letních měsících.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!