Krůtí stehno s česnekovou cuketou
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 300 g krůtího stehna (bez šlach, kostí a kůže)
- 250-300 g mladé cukety
- 2-4 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- olej
Postup Krůtí stehno s česnekovou cuketou
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na stejně velké kousky, osolíme, opepříme a osmažíme na oleji. Zpočátku prudčeji, po opečení masa malinko zastříkneme vodou (2-3 lžíce) a pod poklicí pomalu dodusíme.
K téměř měkkému přidáme na silnější kolečka nakrájenou mladičkou cuketu, dosmažíme a těsně před vypnutím přidáme rozetřený česnek.
Promícháme, pokud je třeba i dosolíme a můžeme podávat - s bílým pečivem nebo i rýží.