Krevetové kari

Recepty, Těstoviny

Suroviny

200 ml kokosového mléka
rýžové nudle
krevety
jarní cibulku
1 červenou kapii
1 lžíci sojové omáčky Tamari
šťávu z půlky limetky
2 stroužky česneku
2 lžičky kari
lžíce kokosového oleje
hrubozrnná mořská sůl

Postup přípravy receptu

  1. V hluboké pánvi rozehřejeme kokosový olej. Přidáme na plátky nakrájený česnek, krevety, nakrájenou jarní cibulku a na nudličky nakrájenou červenou kapii. Vše restujeme cca 10 minut. Po deseti minutách přidáme kokosové mléko, kari a sojovou omáčku.

  2. Vmícháme uvařené rýžové nudle, vše pořádně promícháme a necháme ještě chvilku prohřát.

  3. Nakonec kari ochutíme solí a před podáváním posypeme nakrájenou jarní cibulkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!