Gnocchi se špenátem z medvědího česneku

Recepty, Ostatní

Suroviny

medvědí česnek
cibule
máslo
vajíčko - nemusí být
sůl
pepř
olej
moravské uzené
gnocchi
(množství záleží na každém z vás, kolik toho budete vařit)

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli podusíme na másle, přidáme nasekaný medvědí česnek. Podlijeme troškou vody a dusíme pod poklicí do měkka. Jakmile listy změknou, odstraníme poklici a přebytečnou vodu odpaříme. Přidáme pepř a sůl. Špenát lze také, jak je někdo zvyklý, nastavit vejcem.

  2. Na oleji osmažíme cibulku a přidáme nakrájené moravské uzené a krátce osmažíme. Uvaříme gnocchi dle návodu.

  3. Do uvařených gnocchi vmícháme špenát a moravské uzené.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!