Gnocchi s kuřecím masem na kari, smetanou a listovým špenátem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g kuřecího masa
250 ml smetany 33%
200 g listového špenátu
1 balení polotovaru gnocchi
1 cibule
1 stroužek česneku
1 lžička kari
sůl
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve dáme do hrnce vařit vodu, když voda vře, osolíme ji a nasypeme do ní balíček gnocchi a vaříme cca 5 minut. Když gnocchi vyplavou na povrch, scedíme je.

  2. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme na pánev s rozpáleným olejem.

  3. Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na nudličky. Když je cibulka osmažená, přisypeme maso na pánev, přidáme lžičku kari a smažíme do změknutí.

  4. Přidáme na větší kousky nakrájený listový špenát a zalijeme smetanou. Povaříme cca 10 minut a poté na pánev přidáme uvařené a scezené gnocchi. Všechno promícháme a je hotovo.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!