Čalamáda z cukety a patizonu

Recepty, Omáčky

Suroviny

2 kg cukety
700 g patizonu
700 g cibule
1,5 kg čerstvé papriky
1 velká plechovka sterilované kukuřice
5 stroužků česneku
1 velký sladký kečup
1 velký ostrý kečup
8 PL sójové omáčky
8 PL worcesterové omáčky
sůl
pepř
300 ml oleje

Postup přípravy receptu

  1. Cuketu a patizon oloupeme, zbavíme jadřinců a a spolu s paprikami a cibulí nakrájíme na kostky. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme zeleninu, česnek, omáčky a koření a dusíme doměkka, ke konci dušení přidáme kečupy, kukuřici a dochutíme. Plníme do skleniček ještě horké a otočíme dnem vzhůru. Můžeme i 10 minut sterilovat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!