Brazilská polévka

Recepty, Polévky

Suroviny

30 dkg hovězího masa
4 - 6 ks brambor
4 ks rajčat
sterilovaný hrášek
sterilované zelené lusky
sterilovaná kukuřice
1 cibule
rajský protlak
mletá paprika
chilli
2 lžíce oleje
sůl
hovězí bujón

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli pokrájíme nadrobno, hovězí maso na menší kostičky. Cibuli osmažíme a přidáme hovězí maso a počkáme, až se zatáhne. Přidáme hned rajčata nakrájená na kostičky (větší), rajský protlak, mletou červenou papriku, chilli, sůl, bujon a zalijeme vroucí vodou.

  2. Dusíme až je maso měkké, přidáme sterilovanou zeleninu, oloupané brambory. Podle chuti dosolíme a kdo chce může zahustit, je výborná tak i tak.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!