Argentinská polévka - po mém
Recepty, PolévkySuroviny
- sádlo
- 20 dkg anglické slaniny nebo salámu
- 1 cibule
- 6 stroužků česneku
- 2 mrkve
- kousek celeru (nastrouhat nahrubo)
- sladká paprika (asi 1-2 lžíce)
- 1 lžička tymiánu
- 1 lžička oregana
- sůl
- drůbeží vývar nebo bujon (asi na 4 litry)
- loupaná rajčata (asi 4)
- protlak
- petrželka nebo cibulka na ozdobu
- plechovka fazolí
Postup Argentinská polévka - po mém
Postup přípravy receptu
-
Na sádle osmahneme slaninu, cibuli, česnek (na kousky), pak přidáme nastrouhanou mrkev a celer, zasypeme krátce sladkou paprikou, oreganem a tymiánem, zalijeme vývarem, přidáme rajčata, protlak a fazole (já použila sterilované), necháme projít varem, dle chuti dochutíme (pepř, sůl).