Vepřové rizotto

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

rýže
vepřový natur bujon
1 konzerva kvalitního vepřového masa
mražená kukuřice
mražený hrášek
cibule
tvrdý sýr na posyp
sůl
bílý pepř
kardamon
kurkuma
římský kmín

Postup přípravy receptu

  1. Ve vepřovém natur bujonu si uvaříme rýži na skus.

  2. Na pánev si dáme celý obsah konzervy a vše řádně vysmahneme.

  3. Poté přidáme na velmi drobno nakrájenou cibuli, koření a chvíli restujeme.

  4. Poté přidáme hrášek a kukuřici a ještě chvíli restujeme dokud se nezredukuje voda se zeleniny.

  5. Poté přidáme rýži a vše řádně promícháme a ještě chvíli restujeme.

  6. Hotové rizotto můžeme posypat sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!