Tvarohová buchtička

Recepty, Domácí pekárna

Suroviny

200 rozpuštěné Hery
vanička tvarohu
3 žloutky + bílky na sníh
250 polohrubé mouky
250 cukru
kypřící prášek do pečiva
vanilkový cukr
rozinky
trochu citronové kůry

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve dáme do pekárny tekuté ingredience, dáme 1 hnětení.

  2. Poté vložíme sypké konzistence, dáme 2 hnětení a zároveň po chvíli vložíme sníh z bílků.

  3. Pekla jsem v pekárně Eta Maxima, program pečení cca 1,15 hodiny. Asi po hodině zkuste špejlí, podle potřeby dopečte. Buchtička se po upečení krásně vyklopí a vychladlá pocukruje.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!