Thajská pánev

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

300 g kuřecích jater
2 cibule
pórek
3 - 4 papriky
200 g žampionů
1 mrkev
1 plechovka loupaných rajčat
olej
sladká chilli omáčka
rybí omáčka
sójová omáčka
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Jednu cibuli nakrájíme na drobno, druhou na kolečka a ve vyšší pánvi necháme zesklovatět. Přidáme játra a prudce restujeme. Poté přidáme pórek, papriku a mrkev a dusíme.

  2. Když je paprika skoro měkká, přidáme plechovku rajčat, podle chuti ochutíme chilli omáčkou, přidáme lžíci rybí omáčky a trochu sójovky, sůl, pepř a necháme vydusit přebytečnou vodu.

  3. Podáváme s rýžovými nudlemi. Ale je to dobré i s rýží nebo s brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!