Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou
Recepty, RybySuroviny
- 4 filety pangasia (nebo tresky)
- 1 litr mléka
- 4 lžíce másla
- 1 cibule
- hrst nasekané pažitky
- 3 lžíce hladké mouky
- pepř
- sůl
Postup Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou
Postup přípravy receptu
-
Mléko osolíme, opepříme, přidáme lžíci másla a pažitku a přivedeme k varu.
Plotýnku stáhneme na co nejmenší teplotu, těsně pod bod varu a vložíme rozpůlené rybí filety.
Necháme pošírovat 15 minut, vyjmeme a zabalíme do alobalu.
Zbylé máslo rozehřejeme a dozlatova opečeme nasekanou cibulku.
Zasypeme moukou a umícháme jíšku, kterou zalijeme horkým osoleným mlékem s pažitkou.
Stáhneme teplotu a omáčku asi půl hodiny prováříme.