Pečený guláš

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

asi 500 g hovězího zadního
2 cibule
lžíce protlaku
sůl
pepř
gulášové koření
3 stroužky česneku
červená paprika
červená kapie
chilli paprička
drcený kmín

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si kastrol, který může přijít do trouby. Do něho dáme nakrájené okořeněné maso a nakrájenou cibuli na kostičky. Zalijeme 2 hrnky vývaru, přikryjeme pokličkou a dáme do vyhřáté trouby na 200°C na 3 hodiny.

  2. Pak vyjmeme, přidáme kapie a červenou cibuli, protlak, česnek, popřípadě dochutíme solí a pepřem. Dáme nakrájenou na kolečka chilli papričku bez semínek a zahustíme. Provaříme a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!