Pangasius s cuketou a kuskusem

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

2 filety Pangasia
1-2 cukety
1-2 česneky
120 g kuskusu
2 PL olivového oleje
bylinky
koření na ryby

Postup přípravy receptu

  1. Filety osušíme a okořeníme kořením na ryby, lehce potřeme česnekem a dáme do pekáčku vytřeného s olejem a dáme zapéct do trouby asi na 25-30 minut.

  2. Cuketu nakrájíme na kolečka a krátce opečeme na pánvičce, osolíme a přidáme prolisovaný česnek a odstavíme.

  3. Do kastrolku si dáme 2 dcl (120 g) kuskusu a 1 PL olivového oleje, promícháme až se kuličky kuskusu oddělují od sebe. Zalijeme 3 dcl vařící vody a přidáme bylinky, (sušenou zeleninu, vegetu atp.) a přikryjeme poklicí a necháme 5-10 minut stát,dokud se voda nevsákne, popřípadě ochutíme podle své chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!