Pangas s květákem

Recepty, Ryby

Suroviny

4 filety z pangasiuse
1 květák
2 vejce
zelené fazolové lusky
30dkg slaniny v celku nebo na kostičky
olivový olej
koření na ryby
1 cibule
sůl
pepř
smetana

Postup přípravy receptu

  1. Pangasiuse, dáme na plech (klidně zmrzlého), nakořeníme kořením na ryby trochu opepříme, pocákáme trošku olivovým olejem a přidáme zelené fazolové lusky s na kostičky nakrájenou slaninou a dáme péct do trouby na 180°C asi na 45 min.

  2. Pak přidáme teplotu na 200 a necháme udělat kůrku.

  3. Květák spaříme, rozdělíme na malé kousky, nakrájíme cibuli na jemno a omahneme na másle, pak přidáme květák, osolíme, opepříme, chvíli smažíme.

  4. Pak zahustíme vajíčkem rozšlehaným se smetanou. A servírujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!