Medailonky Švandy Dudáka

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

750 g vepřového masa
sůl
pepř
4 stroužky česneku
polohrubá mouka na obalení
olej
kečup
sýr
pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso naklepeme a nakrájíme na menší medailonky, osolíme a opepříme je, utřeným česnekem potřeme a nakonec obalíme v polohrubé mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm opečeme téměř doměkka.

  2. Opečené medailonky naskládáme do pekáčku, potřeme je kečupem, posypeme strouhaným sýrem a nakrájenou pažitkou a dáme dopéct do trouby doměkka a dokřupava. Podáváme s vařenými bramborami, hranolky nebo kroketami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!