Marinovaná kuřecí srdíčka

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

500 g kuřecích srdíček
2 polévkové lžíce šípkové zavařeniny
2 polévkové lžíce sójové omáčky
1 polévková lžíce Teriyaki omáčky
cca 3 cm čerstvého zázvoru
2 stroužky česneku
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí srdíčka očistíme a mírně osolíme.

  2. Zázvor a česnek najemno nastrouháme a smícháme s omáčkami a šípkovou zavařeninou.

  3. Přidáme do marinády srdíčka a necháme alespoň hodinu marinovat.

  4. Poté srdíčka vyjmeme děrovanou naběračkou, na pánvi s rozpáleným olejem je opečeme, přilijeme marinádu a přiklopené dusíme doměkka.

  5. V případě potřeby podlijeme trochou vody. Provaříme do požadované hustoty omáčky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!