Krkovička pečená na zelí se slaninou, klobásou a žampiony

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Množství surovin neuvádím, záleží na množství stolujících.
vepřová krkovice
slanina
pikantní klobása
kysané zelí
žampióny
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou krkovici vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.

  2. Připravený pekáček vyložíme kysaným zelím, přidáme pokrájené žampióny, na kolečka nakrájenou klobásu a plátky krkovičky.

  3. Na krkovičku položíme na plátky nakrájenou slaninu.

  4. Podlijeme trochou vody, pekáček překryjeme alobalem a dáme péct do vyhřáté trouby.

  5. Několik minut před koncem pečení alobal odstraníme a pečeme pro barvu. Krkovičku podáváme s bramborovým knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!