Krkovice na houbách a zelenině

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 plátky krkovice
miska hub
Do misky nastrouhat:
mrkev
petržel
celer
1 smetana
1 lžíce hladké mouky
sůl
pepř
garam masala
1 lžíce sádla
voda na podlévání

Postup přípravy receptu

  1. Krkovici naklepeme, posolíme a okořeníme = pepř + garam masala.

  2. Osmahneme prudce na sádle z obou stran a dáme stranou. Na výpeku podusíme houby a zeleninu, podléváme vodou.

  3. Maso a výpek s houbami a zeleninou dáme do hlubšího pekáčku a dopečeme v troubě.

  4. Až je maso měkké, vytáhneme jej na talířek a omáčku zahustíme smetanou, ve které rozmícháme mouku. Jako přílohu jsem zvolila rýži.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!