Kančí kostky

Recepty, Jiné maso

Suroviny

500 g kančího masa
2 cibule
1 paprika
1 rajče
1 lžička sladké papriky
3 lžíce sádla
1/2 lžičky chilli
česnek dle chuti
5 kuliček jalovce rozdrcené
1 malá sklenička piva 10°C
sůl
tvrdý chléb na zahuštění

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky.

  2. Oloupanou a nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a prudce orestujeme. Přidáme sladkou papriku, rajče na kostičky, papriku na nudličky, osolíme, přidáme chilli.

  3. Podlijeme pivem a dusíme, dále pak už podléváme vodou.

  4. Když je maso skoro měkké, přidáme nastrouhaný tvrdý chléb a necháme pomalu rozvařovat. Když je maso uplně měkké a chléb rozvařen, je hotovo.

  5. Pak ještě dochutíme česnekem. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!