Hovězí burger se sýrem Brie, brusinkovou omáčkou a salátem

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

4 hamburgerové housky
600 g mletého hovězího krku
3 pol. lžíce kořenicí směsi Gurmánský steak (Vitana)
180 g sýru Brie
100 ml brusinkové omáčky (Steak omáčka od Vitany)
rukola
ledový salát

Postup přípravy receptu

  1. Z okořeněného masa vytvarujeme burgery, potřeme trochou oleje, grilujeme 3 minuty z jedné strany, obrátíme, přiložíme sýr a grilujeme z druhé strany.

  2. Těsně před dokončením opečeme na grilu housky, obě strany pomažeme steakovou omáčkou.

  3. Na spodek dáme ledový salát, potom burger s Brie, rukolu a přiklopíme horní polovinou housky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!