Guláš z fermentovaných salámů

Recepty, Jiné maso

Suroviny

100 g salámu Vysočina
200 g Kmotrovy klobásy
200 g salámu Salchichon
1 ks Ostravské klobásy
lžíce sádla
1 cibule
mletá uzená paprika
gulášové koření
sůl
pepř
majoránka
Tabasco

Postup přípravy receptu

  1. Uzeniny nakrájíme na tenká půlkolečka a dáme na pánev restovat. Chvíli zprudka a pak jen pozvolna, aby se popustil tuk. Odstavíme.

  2. Ve větším kastrolu na sádle zprudka restujeme nadrobno nakrájenou cibuli do tmavohněda.

  3. Teď pracujeme rychle. Na cibuli přeneseme veškerou uzeninu i s výpekem, zasypeme paprikou, gulášovým kořením a zalijeme horkou vodou.

  4. Povaříme, posolíme, opepříme, zahustíme domácí nebo hotovou jíškou.

  5. Dochutíme majoránkou a kdo může, tak i pár kapkami Tabasca.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!