Sendvič s grilovaným Hermelínem a červenou řepou

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

1 ks Sedlčanského Hermelínu
ciabatta nebo celozrnná bageta
1 malá červená řepa
hlávkový salát
chilli omáčka
olivový olej
koření na grilovaný sýr

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín potřeme olivovým olejem, posypeme kořením na grilovaný sýr, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 15 minut.

  2. Mezitím připravíme bagetu, kterou potřeme chilli omáčkou a poklademe listy hlávkového salátu.

  3. Jakmile je Hermelín upečený, opatrně ho rozřízneme napůl, obě půlky přeneseme na bagetu, poklademe plátky upečené červené řepy a navrch opět hlávkovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!