Fazolkovo – rybí salát

Recepty, Saláty

Suroviny

500 g rybího filé
250 g fazolek
100 g cherry rajčátek
1 lžíce oleje
300 ml jogurtu
3 lžíce petrželové natě
sůl
pepř
2 červené papriky
2 žluté papriky

Postup přípravy receptu

  1. Fazuľku a filé zvlášť povaríme 10 minút domäkka v troške vody (filé je lepšie v pare). Necháme dobre vychladnúť.

  2. Potom filé nakrájame na kocky, pridáme fazuľku a narezané paradajky. Osolíme, okoreníme a s jogurtom a olejom všetko jemne premiešame.

  3. Nakoniec opatrne vmiešame nasekanú vňať.

  4. Papriky rozpolíme, vyčistíme a naplníme šalátom. Podávame obložené hlávkovým šalátom s chlebom.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!