Medailonky na fazolkovo-pórkovém lůžku

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

medailonky z vepřové panenky
sůl
pepř
olivový olej
mrazené fazolové lusky
pórek
worcester

Postup přípravy receptu

  1. Medailonky osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem. Necháme asi dvě hodiny uležet při pokojové teplotě. V pánvi rozehřejeme olivový olej, medailonky na ní zprudka opečeme z obou stran, takto opečené medailonky zabalíme do alobalu, vložíme do vyhřáté trouby na 200 st. na 10 minut.

  2. Na pánev do výpeku vsypeme fazolky a na silná kolečka nakrájený pórek, můžeme přilít trochu oleje. Zeleninu osolíme, opepříme, ochutíme worcestrem, restujeme do změknutí (na chvilku můžeme pánev přikrýt pokličkou).

  3. Na talíř dáme zeleninovou směs, na kterou položíme medailonky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!