Fazolkovo-rybičkový salát

Recepty, Saláty

Suroviny

300 g fazolek
2 vejce uvařená natvrdo
1 cibule
1 mrkev
několik cherry rajčat
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce hořčice
2 lžíce citronové šťávy
1 konzerva rybiček v oleji (gramáž dle chuti)
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme fazuľky a dusíme 10 minút. Necháme vychladnúť.

  2. K fazuľke pridáme najemno nastrúhanú mrkvu a na polovice prerezané paradajky.

  3. Olej z rybičiek zmiešame s citrónovou šťavou, horčicou, soľou a korením a primiešame k zelenine.

  4. Nakoniec jemne vmiešame nakrájané vajíčka a kúsky rybičiek.

  5. Podávame s tmavým pečivom alebo chlebom.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!