Domácí hamburger s chedarem

Recepty, Mleté maso

Suroviny

4 bulky
300 g mletého hovězího masa
10-15 g slaniny na plátky
2 rajčata (nakrájená na plátky)
1 červená cibule (nakrájená na plátky)
tatarka
ledový salát
rukola
sýr chedar (plátky)
3 lžíce sojové omáčky (já používám sojovku, která se podává k suschi)
1 stroužek česneku (rozdrceného)
3 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso osolíme, přidáme sojovou omáčku, česnek a strouhanku.

  2. Důkladně zamícháme, rozdělíme na 4 díly a z nich uděláme placky, které osmažíme na rozpáleném oleji.

  3. Teď už nezbývá nic jiného než vrstvit jednotlivé suroviny na sebe! Jednotlivá pořadí můžete samozřejmě měnit, stejně tak ubírat nebo naopak přidávat ingredience...

  4. bulka - tatarka - ledový salát - sýr - rajče - slanina - maso - tatarka - cibule - rukola a bulka.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!