Domácí hamburger s chedarem
Recepty, Mleté masoSuroviny
- 4 bulky
- 300 g mletého hovězího masa
- 10-15 g slaniny na plátky
- 2 rajčata (nakrájená na plátky)
- 1 červená cibule (nakrájená na plátky)
- tatarka
- ledový salát
- rukola
- sýr chedar (plátky)
- 3 lžíce sojové omáčky (já používám sojovku, která se podává k suschi)
- 1 stroužek česneku (rozdrceného)
- 3 lžíce strouhanky
Postup Domácí hamburger s chedarem
Postup přípravy receptu
-
Mleté maso osolíme, přidáme sojovou omáčku, česnek a strouhanku.
Důkladně zamícháme, rozdělíme na 4 díly a z nich uděláme placky, které osmažíme na rozpáleném oleji.
Teď už nezbývá nic jiného než vrstvit jednotlivé suroviny na sebe! Jednotlivá pořadí můžete samozřejmě měnit, stejně tak ubírat nebo naopak přidávat ingredience...
bulka - tatarka - ledový salát - sýr - rajče - slanina - maso - tatarka - cibule - rukola a bulka.