Čtyřbarevné řezy

Recepty, Moučníky

Suroviny

Těsto:
4 vejce
200 g cukru
1/2 hrnku oleje
1/2 hrnku vody
300 g polohrubé mouky
prášek do pečiva
Pudink:
1 jahodový či malinový pudink
500 ml mléka
cukr
Krém:
3 kelímky zakysané smetany
moučkový cukr dle chuti
2 ks vanilkového cukru

Postup přípravy receptu

  1. Z ingredienci vymícháme hladké těsto. Nalijeme na vymazaný, moukou vysypaný plech. Trochu těsta oddělíme a zamícháme do něj kakao. Polevkovou lžící cik cak nacákáme na těsto světlé. Na těsto po lžících klademe uvařený studený pudink.

  2. Upečeme cca 30 minut na 180°C (každý si přizpůsobí dle své trouby). Po upečení a zchladnutí navrch dáme krém. Povrch můžeme lehce posypat skořicí.

  3. Krém: smícháme zakysané smetany s vanilkovým cukrem a moučkovým dle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!