Bramboráčky s kuřecím masem a zelným salátem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

asi 6 brambor
1 vejce
sůl a pepř
česnek, majoránka
podle potřeby hladká mouka
olej na smažení
2 kuřecí prsa
sůl a pepř
kari koření
máslo
Zelný salát:
asi 300 g kysaného zelí
1 cibule
cukr podle chut
troška oleje

Postup přípravy receptu

  1. Brambory nastrouháme na jemno, vymačkáme vodu a promícháme s ostatními surovinami, upečeme malé bramboráčky. Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme, přidáme kari a opečeme na másle nebo na oleji.

  2. Kysané zelí vymačkáme a nakrájíme, přidáme nakrájenou cibuli, cukr a pokapeme olejem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!