Alobalové kuřátko

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 kuřecí stehna
čerstvá paprika
cibule
žampiony
5 brambor
grilovací koření
olivový olej
sojová omáčka
2 lžíce červeného vína
2 lžíce hořčice
2 lžíce kečupu
3 stroužky česneku
alobal

Postup přípravy receptu

  1. Papriku, cibuli, žampiony si nakrájíme na kousky, brambory si oškrábeme a nakrájíme na kolečka, tyhle suroviny smícháme ve velké míse s kuřetem, grilovacím kořením, olejem, sojovou omáčkou, česnekem, vínem, hořčicí a kečupem.

  2. Nachystáme si dva větší kusy alobalu, do každého dáme jedno stehno a brambory se zeleninou. Alobal pořádně zaděláme, ať nám nevytéká šťáva. Necháme přes noc uležet. Pečeme v alobalu na 180 stupňů 1,5 hodiny. Můžeme podávat s tatarkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!