Zeleninové těstoviny s krevetami: Rychlá večeře s minimem kalorií

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

200 g Perfect Pasta
5 ks větších krevet
hrst řeřichy
pomerančová šťáva z 1/2 pomeranče
1/2 citrónu
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Krevety orestujeme na olivovém oleji, osolíme, přidáme pomerančovou šťávu a plátky citronu.

  2. Slijeme Perfect Pastu a propláchneme v proudu horké vody.

  3. Poté ji přidáme na pánev do zbylého výpeku z krevet a smícháme zbylými ingrediencemi.

  4. Perfect Pasta je stoprocentní přírodní zeleninová alternativa těstovin z plodiny Konjac Amorphalus, kořenové zeleniny, která se pěstuje téměř v celé jihovýchodní Asii.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!