Zdravé cizrnové sušenky se skořicí

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

• 1 hrnek uvařené cizrny
• 1 vejce
• 1-2 lžičky skořice
• 1 lžička prášku do pečiva (bez fosfátů)
• 2 lžičky medu
• 2 lžičky tvarohu ve vaničce
• špetka soli

Postup přípravy receptu

  1. Uvařenou cizrnu rozmixujeme, přidáme žloutek, skořici, prášek do pečiva, med, tvaroh a sůl. Vše promícháme.

  2. Z bílku vyšleháme sníh a opatrně vmícháme do cizrny.

  3. Na plech dáme pečicí papír a čajovou lžičkou děláme malé bochánky.

  4. Posypeme (sezamovými) semínky a pečeme 0,5 hodiny na 180°C.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!