Voňavé medové kuře

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 kuře
4 lžíce ostrého kečupu
4 lžíce medu
4 lžíce sojové omáčky
1 lžíce olivového oleje
koření na kuře 7 bylin
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kuře omyjeme, osolíme a bohatě posypeme kořením kuře 7 bylin.

  2. Okořeněné kuře vložíme do pekáčku, na jehož dno jsme nalili trochu olivového oleje. V misce smícháme 4 lžíce medu, 4 lžíce ostrého kečupu a 4 lžíce sójové omáčky. Vše nalijeme na kuře. Medové kuře pečeme zhruba hodinu. Průběžně kuře přeléváme vypečenou šťávou.

  3. Voňavé medové kuře podáváme s čerstvým pečivem nebo s vařeným či pečeným bramborem. Medové kuře je nejlepší teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!