Hrnková buchta s musli

Recepty, Moučníky

Suroviny

Těsto:
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek mléka
1 hrnek cukru
1 prášek do pečiva
1/2 hrnku oleje
2 vejce
müsli bez příchuti
1 sáček pudinku

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny na těsto smícháme a dáme do vyhřáté trouby na 180°C na cca 15 minut. Když je těsto hotové necháme ho vychladnout a uděláme si (dle pokynu na obalu) pudink.

  2. Upečený koláč posypeme müsli směsí a nakonec zalijeme vychlazeným pudinkem. Pokud chceme, můžeme ještě polít čokoládovou polevou.

  3. Výborná a naprosto jednoduchá a hlavně rychlá buchta. Müsli se díky chladnému pudinku nerozpustí a stále zůstává křupavé.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!