Vícezrnné tyčky s tvarohovým krémem a rukolou

Recepty, Předkrmy

Suroviny

10 ks slané tyčinky Fornetti
100 g měkkého tvarohu
3 sušená rajčata
Bazalka
1 stroužek česneku
Sůl
Rukola

Postup přípravy receptu

  1. Obvykle polotovary nepoužívám. Nejsem si ale jistá, že bych tyto tyčinky dokázala upéct lépe. Reklamu dělat nechci, připouštím však, že s tímto výrobkem mě Fornetti potěšili. Tyčky podélně rozkrojíme.

  2. Smícháme tvaroh, sušenou nebo nasekanou čerstvou bazalku, česnek utřený se solí a najemno nasekaná sušená rajčata.

  3. Pomazánkou potíráme obě poloviny tyčky, na jednu polovinu rozložíme pár lístků rukoly a spojíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!