Vepřové nudličky se slaninou na zelenině

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

400 g vepřové kotlety bez kosti
150 g prorostlého špeku
1 plechovka zeleniny Bonduelle
Adžika
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Špek nakrájíme na slabé nudličky, maso na silnější. Na hluboké pánvi osmahneme špek, který vyndáme z pánve a osmahneme maso, které zasypeme 2 lžícemi adžiky. Maso zalijeme troškou vody a dusíme doměkka.

  2. Když je maso měkké, přidáme zeleninu (scezenou), zalijeme vodou (množství záleží na tom, kolik chceme omáčky), přikryjeme pokličkou a chvilinku povaříme.

  3. Poté přidáme osmahnutý špek a necháme prohřát. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a popřípadě dosolíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!