Vepřové maso na paprice a kmínu s libečkem

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

800 g vepřového masa
2 cibule
1 lžíce mleté papriky
1 lžička drceného kmínu
2-3 větvičky libečku
pepř kolik kdo chce
olej
sůl
instantní jíška

Postup přípravy receptu

  1. Maso si nakrájíme na menší plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Dáme narychlo prudce osmažit cibuli nakrájenou na proužky, na ní dáme z obou stran osmažit maso, ke konci smažení dáme mletou papriku s kmínem, necháme jen krátce orestovat - zpěnit a zalijeme vodou, promícháme a dáme dusit.

  2. Během dušení přidáme větvičky libečku, osolíme, můžeme přidat pepř dle chuti a dodusíme dokud nebude maso úplně měkké. Na závěr už jen zahustíme omáčku instantní jíškou, nebo solamylem, který rozmícháme v trošce vody, povaříme a libečkové větvičky vyndáme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!