Treska se zelenými fazolkami a pečenými bramborami

Recepty, Ryby

Suroviny

200 g aljašské tresky
300 g brambor
200 g zelených fazolek
sůl
pepř
olivový olej
1 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Opepříme, osolíme a zalijeme tak lžící oleje. Promícháme. Troubu předehřejeme na 190 °C. Bramborové plátky rozložíme na pečicí papír a zastříkneme olejem. Dáme do trouby a pečeme 40 minut. Pečené brambory dáme stranou.

  2. Tresku osolíme, opepříme a mírně poknímujeme. Zastříkneme olejem. Tresku rozložíme na pečicí papír na druhém plechu a zastříkneme olivovým olejem. Pečeme 10 minut.

  3. Tresku přidáme k bramborám a přidáme zelené fazolky. Zastříkneme olejem, citronovou šťávou, přisolíme a případně dochutíme pepřem. Dáme péct do trouby na 10 minut. Podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!