Tofu na víně

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

200 g bílého Tofu
2 lžíce sójové omáčky
1 cibule
1/2 červené papriky
150 g kukuřice
1/2 rozmixovaného rajčete
1 dl bílého vína
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Tofu narežeme na malé kocky, polejeme sójovou omáčkou, jemne premiešame a marinujeme aspoň 1 hodinu.

  2. Na troške oleja opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme tofu a 1 minutu opražíme.

  3. K tofu vložíme na kocôčky narezanú papriku, kukuricu, osolíme, okoreníme, podlejeme vínom a dusíme na najslabšom ohni 3 minúty.

  4. Potom pridáme rozmixovanú paradajku a necháme prejsť varom. Podávame s ryžou posypanou sekanou petržlenovou alebo zelerovou vňaťou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!