Slunečnice 2

Recepty, Saláty

Suroviny

jakékoliv pečené nebo vařené maso,
může být i z polévky, pokud ho nemáte, tak na proužky nakrájená šunka
strouhaná syrová mrkev
strouhaný syrový celer
strouhaný tvrdý sýr
4 vařená vejce (bílky)
tatarská omáčka
zakysaná smetana (v poměru 2 dílky tatarky na 1 dílek zakysané smetany)
hořčice
utřený česnek
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Ze všech předešlých surovin, kromě vaječných žloutků, uděláme masovo-zeleninový salát, který necháme nejméně 3 hodiny rozležet v misce.

  2. Pak ho vyklopíme na talíř a vytvarujeme.

  3. Na jeho povrch dáme posekané nebo postrouhané vařené žloutky, posypeme kousky černých oliv a dokola obložíme bramborovými lupínky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!