Sebevražda - panenka

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

400 g vepřová panenky (kýta, pečeně)
sůl (nebát se pořádně osolit)
nakládaný zelený pepř
Univerzální omáčka:
200 ml majonézy
1-2 kávová lžička Worcesterové omáčky (Lea & Perrins)
1 kávová lžička citronové šťávy
2-3 polévkové lžíce mléka
sůl
čerstvě mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Smísíme a našleháme suroviny na omáčku.

  2. Vychlazené maso očistíme a nakrájíme na co nejtenčí plátky. Maso rozložíme na talíře po celé ploše (bez překrývání), dobře osolíme, nalijeme na ně omáčku (kapáním z polévkové lžíce vytváříme nepravidelné obrazce) a posypeme nakládaným pepřem. Podáváme s bílým pečivem. Poznámka: Prý to není profesionální, ale plátky masa lze zlehka naklepat (mezi foliemi)


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!