Roládky

Recepty, Jiné maso

Suroviny

1. roláda
500 g mletého krůtího masa
rozinky (může být i kandované nebo sušené ovoce - nakrájet na malé kousky)
vlašské ořechy (arašídy, jakékoliv máte rádi - nakrájet na malé kousky)
2. roláda
500 g mletého vepřového masa
červená paprika
žlutá paprika (nakrájet na malé kousky)
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny smícháme dohromady. 1. roláda je spíš na sladko a druhá na slano.

  2. Zabalíme je do alobalu (lepší jsou dvě vrstvy).

  3. Zabalené roládky vložíme do pekáče a podlijeme vodou.

  4. Pečeme v trobě asi 20-25 minut.

  5. Roládky necháme vychladnout a krájíme na tenké plátky. Podáváme studené.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!