Polévka z růžičkové kapusty a zelených fazolek
Recepty, PolévkySuroviny
- Asi 10 růžičkových kapustiček(podle množství polévky)
- 1 fazolky Bonduel v konzervě(slaný nálev)
- 1 menší mrkev
- 2 lžíce hladké mouky
- lžíce sádla nebo oleje
- malá cibule
- petrželka
- libeček
- zeleninový bujón
Postup Polévka z růžičkové kapusty a zelených fazolek
Postup přípravy receptu
-
Kapustičky si překrojíme na půlky, mrkev na kolečka a konzervu fazolek propláchneme a spolu s bujónem dáme vařit. Můžeme přidat i libeček, pokud máme.
Když zelenina změkne, uděláme si z malé cibule jíšku na lžíci sádla a polévku zahustíme.
Provaříme, ozdobíme zelenou petrželkou.