Skoro dietní tunel:-)

Recepty, Moučníky

Suroviny

24 cukrářských piškotů
2 bílé jogurty
stévii nebo cukr na oslazení
Rama Cremefine na šlehání
1/2 balíčku želatinového ztužovače Dr. Oetker
rum
jahody mražené
dortová želatina
stévie nebo cukr

Postup přípravy receptu

  1. Jogurty necháme přes plátýnko do rána vykapat..není třeba, ale je to chutnější...osladíme, přidáme vyšlehanou šlahačku a podle návodu na obalu přidáme želatinový ztužovač.

  2. Formu na srnčí hřbet vyložíme folií. Naskládáme piškoty, pokapeme rumem, vyplníme krémem.

  3. Povrch zalejeme jahodami s dortovou želatinou.

  4. Správná příprava je na balíčku. Necháme do druhého dne zatuhnout, vyklopíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!