Pečený divočák
Recepty, Jiné masoSuroviny
- Kančí maso na malé kousky (naložíme asi na týden až 14 dní do česneku a soli)
- mrkev
- petržel
- celer
- 3 cibule na kostičky
- 4 stroužky česneku na plátky
- bobkový list
- nové koření
- pepř černý
- lžíce sádla
- slanina na kostičky
- voda na podlití masa
Postup Pečený divočák
Postup přípravy receptu
-
Na zeleninu naskládáme maso, opět trošku zeleniny, koření od každého tak 5-6 ks a lžíci sádla. next>Podlijem vodou a dáme péct na 250°C asi na 1,5 hodiny. Pak stáhneme na 200°C a dopečeme. next>Celkem jsem to pekla 2,5 hod a těsně před dokončením jsem odstranila horní plech a nechala asi 15 minut dopéct.